Maatwerk aardappelrooiers, uienrooiers en bollenrooiers

Machinehandel Admiraal op Goeree-Overflakkee koopt en verkoopt niet alleen gebruikte aardappelrooiers, uienrooiers en bollenrooiers. Admiraal heeft zich gespecialiseerd in het ombouwen en op maat maken van bestaande rooiers: Maatwerk aardappelrooiers, uienrooiers en bollenrooiers.

Rooiers ombouwen

Bouke Admiraal stelt een uienrooier af.
Bouke Admiraal stelt een uienrooier af.

Een paar voorbeelden van maatwerk:

Meetal kan een aangepaste rooier niet alleen een alternatief product van het land halen. Een aangepaste rooier kan vaak ook nog steeds zijn oorspronkelijke taak vervullen. Een verbouwde rooier kan vaak meerdere soorten producten rooien. Dit is dan een kwestie van instellingen aanpassen en onderdelen verwisselen, wat relatief eenvoudig en snel te doen is.

Rooiers moderniseren

Ook kunnen rooiers vaak gemoderniseerd worden met bijvoorbeeld een egelband of krachtigere motor. Bouke Admiraal heeft hier al tientallen jaren kennis en ervaring mee. Het helpt hierbij dat hij goede contacten heeft opgebouwd met fabrikanten en dealers in binnen- en buitenland.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Admiraal kan bogen op een jarenlange ervaring met het ombouwen van aardappelrooiers.